fbpx

Proslava 20 godina industrije mesa – AGROPAPUK

Please follow and like us:

Proslava povodom 20 godina INDUSTRIJE MESA!

Agropapuk je kompanija koja postoji već 20 godina kao industrija mesa! i to je velika stvar za proslavu! Ovaj jubilej je dokaz o izuzetnom radu i posvećenosti osnivača i zaposlenih kompanije, kao i o podršci koju su dobili od svojih kupaca i partnera tokom godina.

Da bi obeležili ovaj veliki uspeh, Agropapuk je organizovao poseban događaj za proslavu – zajedničku zabavu za sve zaposlene.

 

Pored proslave, Agropapuk će takođe imati priliku da se osvrne na svoja prethodna postignuća i pogleda u budućnost. Kompanija je mnogo rasla i menjala se tokom proteklih 20 godina.

Ukupno, 20. godišnjica Agropapuka je veliki jubilej koji zaslužuje da se proslavi i prepozna.

 

 

Želeli smo da izrazimo zahvalnost i poštovanje za trud i predanost našoj kompaniji tokom poslednjih 10 godina. Vaša posvećenost izvrsnosti i timskom radu su značajno doprineli uspehu Agropapuka, i zahvalni smo što ste deo naše firme.

Vaši doprinosi kompaniji nisu prošli nezapaženo, i želimo da znate da vaše napore cenimo i poštujemo.

Hvala vam na lojalnosti, predanosti i doprinosima Agropapuku. Radujemo se nastavku rada sa vama u godinama koje dolaze.

 

Please follow and like us:

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

Pin It on Pinterest