Ekskluziv Šid – sala za sve vrste vaših proslava!

Please follow and like us:

Proslavite sa nama!

Svečana sala Exclusive u Šidu predviđena je za održavanje venčanja, proslava punoletstva, krštenja, kongresa, banketa, proslava firmi i ostalih vama značajnih događanja ili praznika. Svečana sala Exclusive se nalazi u sklopu kompleksa kompanije Aropapuk u glavnoj ulici u Šidu, što je pozicionira kao fantastično i lako pristupačno mesto za dolazak vozilima, bilo da se radi o korisnicima iz Šida ili njihovim gostima koji dolaze u naš grad. U sklopu Agropapuk objekta u kojem se svečana sala nalazi osiguran je veliki broj besplatnih parkirnih mesta.

Svečana sala Exclusive u Šidu prima do 200 osoba. Gastro ponuda se bazira na unapred dogovorenom meniju od nekoliko sledova ili u obliku hladno-toplog švedskog stola.

 

Please follow and like us:

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga