Farma goveda Angus

No Comments
Please follow and like us:

Farma goveda Angus na preuređenoj farmi u Šidu koja posluje u okviru kompanije Srem Šid
Angus je rasa koja potiče iz Škotske iz planinskog dela sa surovijom klimom. Danas je ova rasa goveda rasprostranjena na svim kontinentima. Hrane se svežom travom i njihovo meso je zdravije od većine drugih proizvoda životinjskog porekla na tržištu. Angus goveda odlikuje pre svega odličan kvalitet mesa sa dobrom mramornošću i sa minimalnim potkožnim masnim tkivom. Pored toga, njihovo meso je prepoznatljivo i po specificno lepom mirisu i ukusu, mekano je i sočno. Ova uglavnom crna, ređe crvena, bezrožna goveda odlikuju se visokim kvalitetom mesa, pa su biftek odresci Angus goveda često na meniju visokokotiranih lanaca restorana kao delikates.

Please follow and like us:

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

No Comments