Agropapuk

Klanica i prerada mesa Agropapuk počela je sa radom 2001. godine u okviru istoimene firme, koja se pre svega bavila stočarstvom i proizvodnjom stočne hrane. Vrlo brzo obrada mesa i proizvodnja proizvoda od mesa postaje primarna delatnost preduzeća Agropapuk. Zahvaljujući neprestanom povećanju kapaciteta, osavreminjavanjem procesa proizvodnje i praćenjem svetskih trendova u celokupnom lancu proizvodje i snadbevanja svežeg mesa i proizvoda od mesa, Agropapuk danas zauzima značajno tržišno učešće.

Klanica i prerada mesa

Počevši rad kao mao porodično preduzeće, sa svega nekoliko zaposlenih, kompanija Agropapuk se danas razvila u veliko preduzeće sa blizu 400 zaposlenih radnika.

Dnevni kapaciteti klanja su 1000 komada svinja i 100 komada junadi, dok su dnevni kapaciteti prerade 50 tona proizvoda od mesa.

Prodajno distributivni centar Beograd

Agro-papuk je od 17.11.2015. počeo sa radom na još jednoj lokaciji. Reč je o prodajno distributivnom centru koji se nalazi u Dobanovcima, u idustrijskoj zoni, na samo 500m od auto puta Beograd - Zagreb. Objekat je rasprostanjen na 2.000 m2 i u svom sastavu ima veleprodajni i maloprodajni objekat “Naša kuća mesa” br. 32 sa kafe grilom koji je rasprostranjen na 200 m2 .
Ovaj objekat izgrađen po svetskim standardima i pruža usluge skladištenja robe i to na minusnom režimu ( -20 c) na 500m2 i plusnom režimu ( do +10c ) na 1000 m2, kao i kancelarijski prostor koji se prostire na 300m2 .
Centar ima i veliki parking prostor pogodan kako za teretna tako i za putnička vozila. Usluge skladištenja robe su namenjene kako sopstvenim potrebama tako i potencijalnim eksternim kupcima.

Prodajno distributivni centar se nalazi na adresi  Ugrinovačka br.260, Dobanovci.

 

20

Godina poslovanja

100

Poslovnih klijenata

60

Dostavnih vozila

41

Nagrada

400

Zaposlenih

42

Maloprodajna objekta

NAŠA VIZIJA

Pre svega, naš interes je da opravdamo očekivanja krajnjeg potrošača bilo kroz sopstveni lanac maloprodaje, neki od vodećih lanaca supermaketa, samostalnih mesarskih radnji ili restorana. Naš interes je da u celokupnom lancu snadbevanja svi učesnici budu u potpunosti zadovoljni i da stvorimo jedan dugoročan odnos.

Maloprodajni objekti - Naša Kuća Mesa

Na vašu trpezu donosimo proizvode prefinjenog ukusa , pravljene prema tradicionalnim recepturama uz najsavremenije tehnološke procese!

Pored proizvodnje i prerade mesa, Agropapuk se danas bavi i veleprodajom i maloprodajom svežeg mesa i proizvoda od mesa. Tako Agropapuk danas ima značajnu ulogu u snadbevanju velikih trgovinskih lanaca poput Delhaize grupe, Mercatora, Metroa i drugih, brojnih samostalnih mesarskih i trgovinskih radnji, restorana, hotela i fast food-ova, zatim brojnih restorana republičkih organa, predškolskih ustanova, škola, bolnica i sindikata.

Proizvodi kompanije Agropapuk dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržistu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatića, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograda. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  "Naša Kuća Mesa".

Poslednje vesti i zanimljivi članci