Poslednje vesti i zanimljivi članci o kompaniji Agropapuk

Koje meso je najbolje za sušenje

Koje meso je najbolje za sušenje?

“Koje meso je najbolje za sušenje?” Pitanje koje mnogi u našoj zemlji postavljaju kada dođu hladni dani. Dimljeni mesni proizvodi imaju čaroban ukus…
Pročitajte više...
T-bone steak

Kako spremiti najukusniji T-bone steak?

T-bone steak predstavlja najkvalitetniji komad mesa. Iako su krajem 20. veka mnoge studije isticale da je meso jedan od izazivača pojedinih bolesti, ove…
Pročitajte više...
Sočna piletina

Sočna piletina, pripremljena od najkvalitetnijeg mesa

Sočna piletina je najomiljeno meso kako dece tako i odraslih. Pileće meso koristi se od davnina u ishrani. Prikazano je i na vavilonskim…
Pročitajte više...
Dimljena slaninica

Dimljena slaninica – Omiljeni suhomesnati proizvod

Dimljena slaninica je svinjski proizvod koji je duboko ukorenjen u srpskoj trpezi. U našoj zemlji od davnina postoji pravilo pripreme zimnice za hladne…
Pročitajte više...
Faširane šnicle

Faširane šnicle – Ukus koji se prepoznaje

Faširane šnicle su mleveno meso podigle na viši nivo. Srbija je zemlja u kojoj je meso sastavni deo svake trpeze, te ne čudi…
Pročitajte više...
Svadbe

Svadbe – organizovanje u svečanoj sali Agropapuk

Svadbe čine posebne trenutke u životu svih mladenaca, a sa dolaskom jeseni počinje sezona venčanja. Topli, ali ne vreli dani, pružaju prijatnu atmosferu…
Pročitajte više...