Dimljene svinjske butkice su nezaobilazno jelo na tradicionalnoj srpskoj trpezi. Srpska kuhinja je nadaleko poznata i jedan je od razloga zašto turisti obožavaju…
Prilikom organizacije bilo koje proslave, jedna od najbitnijih stavki na spisku je svakako odabir prave sale. Od izuzetnog je značaja da izaberete pravu…
Domaći kulen je karakteristična vrsta kobasice iz vojvođanske ravnice. Od davnina, tokom zimskih meseci u našim selima planiraju se prolećni radovi, organizuje svinjokolj,…
Domaće kobasice spadaju u najukusnije mesne prerađevine. U davna vremena, kraj jeseni i početak zime u Srbiji bio je predviđen za pripremu specijaliteta…
File minjon je omiljeno jelo širom sveta. Spada u skup, a nežan komad koji se topi u ustima. Zbog teksture koja se bukvalno…
Fermentisane suve kobasice su veoma cenjeni domaći proizvod. Njihova proizvodnja se vezuje pre svega za Vojvodinu, mada je čitava Srbija poznata po bogatoj…