Svečana sala u Šidu za sve vaše proslave

No Comments
Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Prilikom organizacije bilo koje proslave, jedna od najbitnijih stavki na spisku je svakako odabir prave sale. Od izuzetnog je značaja da izaberete pravu lokaciju koja će pružiti neophodan komfor, stvoriti pravu atmosferu i učiniti događaj nezaboravnim. Svečana sala u Šidu kompanije Agropapuk je idealan izbor za sve vaše lične i korporativne proslave.

Sala Exclusive vam nudi vrhunsko ozvučenje koje igra ključnu ulogu u kreiranju pozitivne i vesele atmosfere. Toj atmosferi doprinosi i jedinstveno LED osvetljenje koje u kombinaciji sa muzikom stvara neponovljivo iskustvo. Uz to, na raspolaganju vam je i profesionalno osoblje koje će se postarati da sve prođe savršeno. Pogledajte kako izgleda naša ekskluzivna sala i šta sve možete da očekujete u njoj.

Svečana sala u Šidu – Razne proslave

Svečana sala u Šidu pod imenom Exclusive je idealan prostor za sve vrste veselja i luksuznih događaja. Proslave koje se najčešće organizuju kod nas uključuju:

  • Venčanja i svadbe – Pronašli ste savršenog partnera i sada želite da ovekovečite tu vezu na pravi način. Svečana sala Agropapuk će vam pomoći da dan bude nezaboravan i ispunjen.
  • Krštenja i punoletstva – Ako želite da obeležite specijalan datum u životu vašeg deteta, organizujte proslavu u našoj sali uz sve ljude koji su vam dragi.
  • Proslave firmi – Bez obzira da li je u pitanju korporativna proslava datuma kao što je 8. mart, Nova godina, ili jednostavno godišnjica firme – sala Exclusive vam nudi najkvalitetniju hranu i vrhunsku uslugu koju ne možete da dobijete bilo gde drugo.
  • Kongresi i drugi događaji – Naravno, svečana sala u Šidu ne podrazumeva samo proslave i veselja već se može koristiti i za razne poslovne događaje. Ako želite da organizujete produktivan sastanak, kongres ili bilo kakav drugi događaj, ovo je idealna prilika za vas.

Ekskluzivan prostor – Svečana sala u Šidu

Sala Exclusive se nalazi u okviru dobro poznatog Agropapuk kompleksa u Šidu. U pitanju je velika sala koja može komforno da ugosti do 200 gostiju. Sala je klimatizovana tako da ćete se, bez obzira na broj ljudi, uvek osećati prijatno i sveže. Za sve goste koji nisu iz Šida je obezbeđen i prostran parking tako da ne morate da razmišljate o bezbednosti svojih vozila.

  • Vrhunsko ozvučenje

Atmosfera na svakoj proslavi u velikoj meri zavisi od muzike i kvaliteta ozvučenja. Svečana sala u Šidu kompanije Agropapuk poseduje vrhunsko ozvučenje koje omogućuje jasan prenos zvuka širom prostora. Bez obzira u kom delu sale se nalazite, moći ćete da uživate u kvalitetnoj muzici.

  • Kvalitetna LED rasveta

Sala Exclusive u Šidu ima najsavremeniju LED i RGB rasvetu tako da će svaki događaj izgledati luksuzno, elegantno i otmeno. Organizujte gala-večeru na pravi način uz osvetljenje koje joj dolikuje.

  • Profesionalno osoblje

Naravno, kako bi se postarali da svaka vaša proslava bude uspešna, na raspolaganju vam je pažljivo odabrano profesionalno osoblje. Uslužni konobari i talentovani kuvari će stvoriti jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Venčanja

Agropapuk Exclusive – Svečana sala u Šidu

Najbolji način da se upoznate sa elegancijom i luksuzom koje vam nudi Agropapuk Exclusive sala je da svratite do nas i sami se uverite u to. Sa druge strane, na našem sajtu ćete pronaći i virtualnu turu sale koja će vam dočarati svu njenu lepotu. Posetite naš sajt, pogledajte šta sve imamo u ponudi i rezervišite salu što pre.

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

No Comments

Ostavite komentar