Svečana sala Exclusive u Šidu

Svečana sala Exclusive u Šidu predviđena je za održavanje venčanja, proslava punoletstva, krštenja, kongresa, banketa, proslava firmi i ostalih vama značajnih događanja ili praznika. Svečana sala Exclusive se nalazi u sklopu kompleksa kompanije Aropapuk u glavnoj ulici u Šidu, što je pozicionira kao fantastično i lako pristupačno mesto za dolazak vozilima, bilo da se radi o korisnicima iz Šida ili njihovim gostima koji dolaze u naš grad. U sklopu Agropapuk objekta u kojem se svečana sala nalazi osiguran je veliki broj besplatnih parkirnih mesta.

agropapuk logo

Prilikom ulaska u veoma impresivnu i raskošnu svečanu salu pruža vam se osećaj kao da ulazite u neku lepu bajku. Svečana sala Exclusive u Šidu ima prefinjeno dizajniran prostor nežnih tonova, koji je bogat romantičnim detaljima tako da smo sigurni da će ispuniti sva vaša očekivanja.

  
    
  
      
video

Vrhunsko ozvučenje

Posebano smo ponosni na akustiku naše svečane sale Exclusive, jer je specijalno dizajnirana da sve zvuk i pesme prenose ravnomerno do svih delova naše sale.

Fantastična LED rasveta

Svečana sala Exclusive u Šidu opremljena je najsavremenijom LED i RGB rasvetom i centralizovanom klimatizacijom. Sala je idelana za sve vrste proslava.

Profesionalno osoblje

Profesionalno osoblje, koje je tu uz vas u svakom momentu je jedan od razloga zašto je sala Exclusive u Šidu omiljeno mesto svadbenih i ostalih svečanosti.

Najbolje mesto za vaše proslave

Svečana sala Exclusive u Šidu prima do 200 osoba. Gastro ponuda se bazira na unapred dogovorenom meniju od nekoliko sledova ili u obliku hladno-toplog švedskog stola. Profesionalno osoblje, vrhunska gastronomska ponuda čuvene kompanije Agropapauk, prijatna atmosfera, prostrani plesni podijum i moderan ambijent razlog su zašto svečana sala Exclusive u Šidu održava dugogodišnju tradiciju svadbenih i svih drugih svečanosti.

Odnos cene i kvaliteta usluge izvrstan su razlog da se odlučite da svoje sudbonosno DA proslavite upravo u našem restoranu!

"Voleti nekoga znači pristati ostariti s njim. Ovekovečite svoju ljubav i zaplovite u svoju životnu bajku u čarobno uređenoj svadbenoj sali Exclusive."

Pogledajte virtuelnu turu naše svečane sale Ekskluzive i prošetajte kroz nju kao da ste kod nas

Organizacija koja će vam ostati u lepom sećanju

Organizacija svadbene svečanosti u sali Exclusive u Šidu je jedinstven događaj. Mi pristupamo na krajnje profesionalan način, da bi se taj poseban dan zajedničkog života mladenaca, upriličio na što bolji način. Mladenci sami biraju u koje vreme će biti početak svečanosti, kako stolovi da se rasporede u prostoru, a postoji i mogućnost posluživanja aperitiva dobrodošlice i izvan objekta. Serviranje i posluživanje pića dobrodošlice je uključeno u ponudu, a odabir boje osvjetljenja u prostoru, kao i dinamika promene boja se prilagođava zahtevima mladenaca.

« of 2 »

Poslednje sa našeg bloga