Svečana sala Exclusive u Šidu

Svečana sala Exclusive u Šidu predviđena je za održavanje venčanja, proslava punoletstva, krštenja, kongresa, banketa, proslava firmi i ostalih vama značajnih događanja ili praznika. Svečana sala Exclusive se nalazi u sklopu kompleksa kompanije Aropapuk u glavnoj ulici u Šidu, što je pozicionira kao fantastično i lako pristupačno mesto za dolazak vozilima, bilo da se radi o korisnicima iz Šida ili njihovim gostima koji dolaze u naš grad. U sklopu Agropapuk objekta u kojem se svečana sala nalazi osiguran je veliki broj besplatnih parkirnih mesta.

agropapuk logo

Prilikom ulaska u veoma impresivnu i raskošnu svečanu salu pruža vam se osećaj kao da ulazite u neku lepu bajku. Svečana sala Exclusive u Šidu ima prefinjeno dizajniran prostor nežnih tonova, koji je bogat romantičnim detaljima tako da smo sigurni da će ispuniti sva vaša očekivanja.

  
    
  
      
video
play-sharp-fill

Vrhunsko ozvučenje

Posebano smo ponosni na akustiku naše svečane sale Exclusive, jer je specijalno dizajnirana da sve zvuk i pesme prenose ravnomerno do svih delova naše sale.

Fantastična LED rasveta

Svečana sala Exclusive u Šidu opremljena je najsavremenijom LED i RGB rasvetom i centralizovanom klimatizacijom. Sala je idelana za sve vrste proslava.

Profesionalno osoblje

Profesionalno osoblje, koje je tu uz vas u svakom momentu je jedan od razloga zašto je sala Exclusive u Šidu omiljeno mesto svadbenih i ostalih svečanosti.

Najbolje mesto za vaše proslave

Svečana sala Exclusive u Šidu prima do 200 osoba. Gastro ponuda se bazira na unapred dogovorenom meniju od nekoliko sledova ili u obliku hladno-toplog švedskog stola. Profesionalno osoblje, vrhunska gastronomska ponuda čuvene kompanije Agropapauk, prijatna atmosfera, prostrani plesni podijum i moderan ambijent razlog su zašto svečana sala Exclusive u Šidu održava dugogodišnju tradiciju svadbenih i svih drugih svečanosti.

Odnos cene i kvaliteta usluge izvrstan su razlog da se odlučite da svoje sudbonosno DA proslavite upravo u našem restoranu!

"Voleti nekoga znači pristati ostariti s njim. Ovekovečite svoju ljubav i zaplovite u svoju životnu bajku u čarobno uređenoj svadbenoj sali Exclusive."

Pogledajte virtuelnu turu naše svečane sale Ekskluzive i prošetajte kroz nju kao da ste kod nas

Organizacija koja će vam ostati u lepom sećanju

Organizacija svadbene svečanosti u sali Exclusive u Šidu je jedinstven događaj. Mi pristupamo na krajnje profesionalan način, da bi se taj poseban dan zajedničkog života mladenaca, upriličio na što bolji način. Mladenci sami biraju u koje vreme će biti početak svečanosti, kako stolovi da se rasporede u prostoru, a postoji i mogućnost posluživanja aperitiva dobrodošlice i izvan objekta. Serviranje i posluživanje pića dobrodošlice je uključeno u ponudu, a odabir boje osvjetljenja u prostoru, kao i dinamika promene boja se prilagođava zahtevima mladenaca.

« of 2 »

Poslednje sa našeg bloga