Meso za roštilj glavna je namirnica na domaćoj trpezi. Meso za roštilj ima posebnu draž kao ni jedno drugo jelo Pripremanje hrane na…
Proizvodi od mangulice se izdvajaju svojim kvalitetom od drugih vrsta. Ovo svinjsko meso bilo je poznato još u 19. veku, međutim, tek poslednjih…
Kobasice predstavljaju prerađevine od mlevenog mesa sa dodatkom začina. Spremaju se u posebnom živinskom crevu ili od sintetičkog materijala. Ovi mesni proizvodi se…
Najzdravije meso je od vitalnog značaja za pravilan rast i razvoj dece. Meso je izuzetno hranljivo, jer je najbolji izvor bioloških proteina koji…
Proslave u svečanoj sali Agropapuk se pamte čitavog života. Pre ili kasnije, u životu većine nas dolazi trenutak kada želimo da proslavimo nešto…
Biftek je najkvalitetnije i najmekše crveno meso koje predstavlja pravu gastronomsku poslasticu. Šta čini biftek tako posebnim? Biftek ili goveđi file je meso…