Proslave u svečanoj sali Agropapuk

2 Comments
Please follow and like us:

Proslave u svečanoj sali Agropapuk se pamte čitavog života.

Pre ili kasnije, u životu većine nas dolazi trenutak kada želimo da proslavimo nešto sa dragim ljudima. Bez obzira da li je u pitanju svadba, godišnjica braka, rođendan ili krštenje, proslave u svečanoj sali Agropapuk su pravo rešenje za svaki vid zabave.

Ranijih godina, dileme oko izbora nije bilo, jer se sve proslavljalo u kući. Niko nije brinuo da li ima dovoljno mesta za ples, da li je dekor u skladu sa temom i da li je posluženje moderno servirano.

Srećom, u današnje vreme, svi smo svesni da dnevna soba nije dovoljna da primi sve goste. Domaćica svakako ne treba da gubi vreme provodeći dane u kuhinji kako bi pripremila dovoljnu količinu hrane za goste.

Proslave u svečanoj sali Agropapuk – jer posebne prilike zahtevaju poseban prostor

Proslave u svečanoj sali

Za posebna, velika slavlja nije dovoljan enterijer u stanu. Mnogo bolje mesto za ovakve stvari je restoran čija je svečana sala prilagođena toj nameni. Tada ne moramo da brinemo o raspoloživom prostoru i kvalitetu posuđa, kao ni da trošimo vreme na pripremu jela i čišćenje.

Možda zvuči neverovatno, ali proslave u svečanoj sali Agropapuk garantuju neverovatne hranu, odličnu atmosferu i vrhunsko osoblje.

Zahvaljujući stručnom osoblju sve vaše želje biće ispunjene. Moderni dizajn prostora sa nežnim tonovima i romantičnim detaljima nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Dodatnu magiju proslave u svečanoj sali Agropapuk pruža najsavremenija LED i RGB rasveta u više boja.

Proslave u svečanoj sali Agropapuk učiniće najbitniji dan u vašem životu savršenim

Najnovije statistike pokazuju da je tokom poslednje decenije broj venčanja koja se organizuju u elegantnim svečanim salama drastično porastao. Gotovo 100 odsto mladih parova u našoj zemlji je najbitniji dan u svom životu proslavilo na ovaj način, uključujući i samu ceremoniju zaključenja braka.

Proslave u svečanoj sali

Da bi vaše venčanje bilo savršeno prilikom izbora objekta potrebno je voditi računa o svakom detalju. Počev od toga da li prostor odgovara broju planiranih gostiju, preko dekora i muzike, pa do menija i svadbene torte.

Upravo sve ove, pa i sitnije detalje obuhvata svečana sala Exclusive u Šidu koja se nalazi u sklopu kompleksa kompanije Aropapuk.

Moderni ambijent koji može da primi 200 osoba sa prostranim podijumom za igru kao i raznovrsni meni pretvoriće svako venčanje u bajku.

Proslave u svečanoj sali Agropapuk ispunjavaju sva očekivanja

Brojna iskustva govore da se ne treba strogo oslanjati na fotografije objekta na web stranicama ili profilima društvenih mreža. One, često, ne predstavljaju stvarno stanje restorana.

Proslave u svečanoj sali

Može se ispostaviti da su online slike stare nekoliko godina, dok je danas restoran pun ogrebanih zidova, razbijenih ogledala i drugih oštećenih elemenata, koji definitivno ne daju nikakav šarm.

Ako se odlučite da organizujete proslave u svečanoj sali Agropapuk, budite bez brige! Njihove fotografije prenose samo delić pravog, čarobnog ambijenta, koji vas, sigurno, neće razočarati.

Svakako, uvek ih možete posetiti i lično se uveriti da je svečana sala Agropapuk savršena za svaki vid proslave i, ujedno, možete se dogovoriti o posluženju i mogućnostima dodatnog ukrašavanja kako bi enterijer potpuno odgovarao vašoj temi.

 

Please follow and like us:

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

Ostavite komentar