Krmenadle sa graškom

Please follow and like us:

Sočne krmenadle od najsvežijeg mesa su jelo koje osvaja na prvi zalogaj. Bilo da želite da iznenadite svoju porodicu povodom nekog posebnog događaja ili vam ponestaje ideja za sledeći nedeljni ručak, ovo je izbor sa kojim nećete pogrešiti.

Agropapuk vam otkriva sve čari srpske kuhinje, koja se dobrim delom zasniva na najboljem kvalitetu domaćeg mesa.

U nastavku vam predstavljamo brz i jednostavan recept za sočan i ukusan obrok.

Nekoliko krmenadli posuti uljem, pobiberiti po ukusu, koristiti suvi začin i malo soli.
Dobro ih istrljati i staviti u tiganj na prženje, peći sa obe strane po 5 minuta
Kada su krmenadle pržene, izvaditi iz tiganja, a u tiganj u kome i dalje ima ulja i softa ostalog od krmenadli, ubaciti 2 glavice crnog luka, sitno naseckane i propržiti par minuta dok luk ne dobije zlatnu boju.
Kada ste ispržili luk, ubaciti pola kg graška, naliti sa 250ml tople vode i dinstati 15-ak minuta.
Posle 15-ak minuta, kolicina softa će se smanjiti i u gust grašak, spustiti ranije ispržene krmenadle, krčkati jos minut – dva i smaknuti sa vatre.
Servirati dok je toplo.

Uživajte

Please follow and like us:

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

Ostavite komentar