Najbolji kvalitet domaćeg mesa

1 Comment
Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Postoji mnogo razloga da izaberete Agropapuk, a to se pre svega odnosi na najbolji kvalitet domaćeg mesa.

Jasno je da samo domaće meso sinonim za kvalitet, zato nije svejedno kome poklanjate svoje poverenje.

Najbolji kvalitet domaćeg mesa je važan za zdravlje

Postoji mnogo razloga da odaberete najbolji kvalitet domaćeg mesa, a naći ćete ga u Agropapuku.

Domaćinstvo u kojem ste odrasli, i obroci koji su vam služeni za stolom – sve to ima snažan uticaj na vaš svakodnevni život. Zaista, potpuna trpeza se ne može zamisliti bez svežeg mesa, jer je od davnina poznato koliko je meso neophodno našem organizmu.

Najbolji kvalitet domaćeg mesa agropapuk

Za mnoge ljude nema potpunog ručka bez obroka koji sadrži meso, jer se on povezuje sa osećajem ugode, srećom i uzbuđenjem. Spomenimo samo neke od njih – pariska šnicla, ćevapi, pileći paprikaš – a jasno je da su to prava domaćinska jela u kojima svi uživaju.

Crveno i belo meso spadaju u najčešće korišćene namirnice u ishrani, i to sa dobrim razlogom.

Meso sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina koje trebate da konzumirate kako biste izgradili i obnovili svaku ćeliju u svom telu. Osim toga, tu je vitamin B12,i  hranljive materije koje su neophodne za dugotrajnu energiju. Meso takođe nudi niz drugih važnih vitamina i minerala koji su potrebni vašem telu. Mnogi od njih su bioraspoloživi i lakše se apsorbuju od hranljivih materija koje se nalaze u biljnim izvorima.

Zaboravite na neistinite tvrdnje koje se odnose na štetnost mesa. Mnoge studije su dokazale koliko nam je meso zapravo potrebno, naročito anemičnim osobama, koje pate od manjka gvožđa. Meso je neizostavni deo svake kompletne dijete, zato ga je jako važno redovno unositi.

Domaće meso najboljeg kvaliteta – Agropapuk

Ukoliko se pitate gde možete naći najbolji kvalitet domaćeg mesa, jasno je da je pravo mesto za to Agropapuk.

kvalitet domaćeg mesa agropapuk

Pažljiva priprema i obrada mesa su nešto po čemu su naši mesni proizvodi prepoznatljivi. To je ujedno i razlog zbog čega se naši kupci uvek odlučuju za nas. Sem toga, naša selekcija suhomesnatih proizvoda je idealan izbor za meze, bez kojih nema nijednog slavlja. Preporučujemo vam kobasicu i kulen, jer će vas oduševiti na prvi zalogaj.

Uvek se trudimo da opravdamo očekivanja naših kupaca, jer nam je njihovo zadovoljstvo na prvom mestu. Nema bolje preporuke od zadovoljnog kupca, zato se uvek trudimo da ponudimo isključivo najbolje mesne proizvode, u kojima ćete uživati.

Osim što proizvodimo i prerađujemo meso vrhunskog kvaliteta, još jedna naša delatnost je veleprodaja i maloprodaja svežeg mesa i mesnih proizvoda, bilo da ih dostavljamo našim poslovnim partnerima ili našim maloprodajnim objektima.

Agropapuk je sinonim za najkvalitetnije meso, a na vama je da dođete i lično se uverite zbog čega smo najbolje mesto za vašu kupovinu.

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

1 Comment

Ostavite komentar