T-Bone Agropapuk – Stejk na grilu
Napravite porodičan ručak od kvalitetnih namirnica
T-Bone Agropapuk – Stejk na grilu
Najbolji ukus !
Potrebno:
– T-Bone stejk
– Krupna so
– Biber, 2-3 čenja belog luka, sveži začini prema ukusu
Priprema:
Izvadite meso iz frižidera i u njega utrljajte so sa svih strana.
Ostavite meso oko 40 minuta na sobnoj temperaturi.
Pre pečenja u njega utrljajte krupno mleven crni biber.
Kada ste dobili visoku temperaturu vatre, kad počne da se formira pepeo oko ćumura, stavite meso da se peče, na delu rešetke gde je najjača vatra.
Pecite oko 3 minuta na jednoj strani i isto toliko na drugoj strani, a zatim prebacie stejk na deo rešetke gde je vatra najslabija, gde jedva da ima ćumura i poklopite roštilj.
Pecite tako meso još 10 minuta tj. dok nije pečeno po vašoj želji.
Izvadite meso i uvijte ga u aluminijumsku foliju, neka tako odstoji 10 minuta.
Prijatno !
Agropapuk
Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora, Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom Naša Kuća Mesa.
Budimo u kontaktu
Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.
- 27/02/2021
- Uncategorized