Meso za burgere
Meso za burgere je suštinski deo kada je u pitanju priprema ovih ukusnih obroka.
Burgeri su jedno od najpopularnijih jela od mesa i teško im je odoleti, naročito kada su u pitanju ovako sunčani, prolećni dani koji nas prosto mame da sednemo u baštu nekog restorana. Odjednom, miris iz kuhinje nam otvara apetit i podstiče da pojedemo nešto ukusno, poput file minjona ili burgera.
Ipak, ne prave se svi burgeri na isti način i zbog toga neće svi imati karakterističan ukus. Agropapuk je poznat po proizvodnji mesa vrhunskog kvaliteta, a to se odnosi i na meso za burgere.
Šta su burgeri?
Hamburgeri ili skraćeno, burgeri, spadaju u vrstu sendviča koji datira iz kraja 19. i početka 20. veka. Prvobitni burgeri su se pojavili u Americi, ali postoje određene kontroverze kada je u pitanju njihovo poreklo. To je zato što su dva ključna sastojka, odnosno hleb i meso za burgere u upotrebi od davnina, bilo kombinovano bilo zasebno.
U Evropi je još u 4. veku postojao drevni recept koji se odnosio na pripremu mlevenog mesa i raznih dodataka, pa bi se ovo opravdano moglo smatrati pretečom modernih burgera. Sa pravom bi se moglo reći da su burgeri jedni od simbola modernih Sjedinjenih Američki Država. Oni čine sastavni deo fast food-a, odnosno brze hrane. Iako su tipična američka hrana, proširili su se i na ostale kontinente. Danas imaju internacionalni status i uklapaju se u brojne kulinarske kulture.
Meso za burgere vrhunskog kvaliteta
Opšte je poznato koliko je meso neophodno za naš organizam. Konačno su otklonjene sve zablude oko štetnosti mesa, a neki ljudi se i dalje pitaju da li je crveno ili belo meso blagotvornije za njihovo zdravlje.
Činjenica je da upotreba mesa pozitivno utiče na brojne funkcije i sisteme ljudskog organizma. Meso sadrži vitalne sastojke, poput proteina, masti, minerala i vitamina koje je teško ili nemoguće uneti drugim putem. Ipak, jako je bitno kakvo meso jedete i kojeg je porekla. Burgeri se prave od govedine, i ukoliko želite da napravite savršeno sočan burger, neophodno vam je najkvalitetnije i najsvežije meso.
Upravo takvi proizvodi su zastupljeni u Agropapuk-u. Meso za burgere koje imamo u ponudi je pažljivo samleveno, uvek sveže i vrhunskog kvaliteta. Samim tim, vaši burgeri biće savršeni i imaće neodoljiv ukus. Ljudi će vas pitati u čemu je tajna, a ona je zapravo u pažljivo odabranom mesu koje ispunjava sve kriterijume.
Agropapuk – Firma od poverenja i vaš najbolji izbor
Asortiman naših proizvoda obuhvata najsvežije svinjsko i juneće meso koje prolazi svu neophodu obradu i pripremu kako bismo vam ponudili proizvode istančanog ukusa. Ukoliko se odlučite za dimljene svinjske butkice, domaće kobasice ili nešto treće, definitivno nećete pogrešiti jer naše mesne prerađevine osvajaju na prvi zalogaj pa tako zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih gurmana.
Bliži se Prvi maj, poseban dan koji se provodi u prirodi i prijatnom društvu. Poznato je koliko je meso za roštilj popularno, zato nabavite na vreme najkvalitetnije meso za burgere i uživajte u toplim sunčanim danima uz najukusnije obroke.
Agropapuk
Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora, Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom Naša Kuća Mesa.
Budimo u kontaktu
Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.
- 05/04/2019
- Uncategorized