Kompanija od poverenja – Agropapuk

4 Comments
Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Kompanija od poverenja je sinonim za tradiciju, sigurnost i kvalitet.

Uz malo truda i ulaganja, danas, svako može da pokrene biznis i zaradi novac. Međutim, uspeh se ne meri samo stečenim dobitkom na kraju godine. Već i brojem zadovoljnih klijenata, koji se iznova vraćaju kod vas. Kao i brojem zadovoljnih radnika koji su motivisani da rade i postižu rezultate. Tada možete biti sigurni da je vaše poslovanje na konkuretnom tržištu steklo zvanje “kompanija od poverenja”!

Upravo je ono odlika firme Agropapuk.

Kompanija od poverenja se gradi godinama

U poslovnom svetu sve počinje od ideje. A da bi ona bila uspešna vremenom mora da se gradi i razvija. Tako je i firma Agropapuk započela svoje postojanje 2001. godine baveći se stočarstvom i proizvodnjom stočne hrane. Vremenom, prerasla je od male porodične firme sa nekoliko zaposlenih u veliko preduzeće koje se uporedo sa tim širilo i na druge oblasti.

Kompanija od poverenja

Naime, vrlo brzo je poizvodnja i obrada mesa postala njena primarna delatnost. A o uspehu govori podatak da dnevni kapacitet klanja iznosi 1000 komada svinja i 100 komada junadi. Dok se svakog dana preradi čak 50 tona proizvoda od mesa.

Pored klanice i prerade mesa, ova kompanija od poverenja u svom sastavu ima i najsavremeniju hladnjaču kapaciteta 1000 paletnih mesta, odnosno 100.000 tona.

Usluge skladištenja robe pruža isključivo po propisanim standardima. Na taj način garantuje očuvanje svežine i kvaliteta proizvoda. Što je glavni razlog zašto Agropapuk poseduje dugogodišnju tradiciju poslovanja.

Ciljevi kompanije nisu bazirani samo na eksternim klijentima. Oni su direktno dostupni i krajnim kupcima preko 42 maloprodajna objekta pod nazivom “Naša Kuća Mesa”. Nalaze se na tržistu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatića, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora, Rume i Beograda. Osim u sopstvenoj prodajnoj mreži, Agropapuk proizvode možete pronaći i u velikim lancima marketa poput Delhaize grupe, Mercatora, Metroa i drugih.

Kompanija od poverenja

Takođe, zahvaljujući Horeka programu, uskusna jela spremljena od mesa ove kompanije možete probati u pojedinim restoranima. Distribucija do prodajnih mesta i lokala obavlja se svakodnevno pomoću 25 dostavnih vozila i 19 dostavnih vozila pod temperaturnim režimom.

Kompanija od poverenja čuva dobar imidž

Izreka “dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje” važi i u poslu. Potrebne su godine da bi nastala kompanija od poverenja u koju veruju svi – poslovni partneri, klijenti, zaposleni. Veoma je važno da se teško stečeno ime i reputacija održavaju, jer mogu da nestanu u trenu.

Naročito u savremenom dobu kada su potrošači detaljno informisani preko različitih foruma i društvenih mreža na internetu.

Zato kompanija Agropapuk ima individualni pristup prema svakom kupcu. Vodeći se poslovanjem dobrog domaćina ona poštuje svoje klijente i brine o potrebama zaposlenih. Te se može pohvaliti isključivo pozitivnim kritikama na svim poljima.

Kompanija od poverenja se izdvaja ponudom proizvoda

Kompanija od poverenja

Postoji veliki broj firmi koje nude iste usluge i proizvode. Međutim, kompanija od poverenja se izdvaja od njih posebnim asortimanom, što je čini i konkurentnijom.

Upravo proizvodi od mangulice čine Agropapuk posebnom. S obzirom da ih krasi izuzetna nutritativna vrednost, ovi proizvodi spadaju u najzdravije meso koje je traženo ne samo kod nas već širom sveta. U ponudi izdvajamo svinjski pršut mangulice, suvu domaću slaninu mangulice, suvi svinjski vrat mangulice, suva svinjska pečenica mangulice, domaći čvarci mangulice i domaća mast mangulice.

Inače, svi proizvodi kompanije Agropapuk su napravljeni po tradicionalnoj recepturi i ne sadrže aditive i konzervanse. To se odnosi kako na sveže svinjsko i juneće meso, tako i na meso za roštilj i sve dimljene i suhomesnate proizvode.

Tradicija i kvalitet, koji se prepoznaje, naš je zaštitni znak.

 

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

Ostavite komentar