Venčanja u našoj ekskluzivnoj sali

1 Comment
Please follow and like us:

Venčanja predstavljaju početak novog poglavlja u životu mladenaca. Dan o kome mnoge devojke, pa čak i momci maštaju od malena. A pre čarobnog događaja, očekuje vas jedan od najzahtevnijih zadataka – organizovanje venčanja.

Bez obzira na to da li ste se odlučili da svadbena proslava bude velika i glamurozna ili, pak mala i intimna, u krugu najbližih, planiranje venčanja nije nimalo jednostavno. Gde napraviti venčanje? Koja je savršena venčanica? Kakve burme izabrati? Šta sa dekoracijom? Samo su neka od pitanja koja treba rešiti kako biste imali venčanje iz snova.

Da bi vaš veliki dan protekao upravo onako kako ste zamišljali veoma je bitno da na vreme krenete sa planiranjem. Prvi korak u tome jeste izbor mesta za venčanje.

Svečana sala je najbolja opcija za venčanja

Najnovije statistike pokazuju da je tokom poslednje decenije broj venčanja koja se organizuju u elegantnim svečanim salama drastično porastao. Gotovo 100 odsto mladih parova u našoj zemlji je najbitniji dan u svom životu proslavilo na ovaj način, uključujući i samu ceremoniju zaključenja braka.

Venčanja

Zato se izbor restorana ili sale za venčanje nalazi u prvih pet na spisku odluka koje treba doneti. Međutim, pre nego što krenete u odabir, morate se odlučite kakvo venčanje želite, odnosno koliko gostiju ćete pozvati.

Veličina svečane sale treba da odgovara datom broju. Jer, previše gostiju učiniće prostor zagušljivim, a gosti neće imati dovoljno mesta da igraju niti da uživaju u atmosferi. Takođe, premali broj gostiju u velikoj sali stvara osećaj previše mirne i “puste” proslave.

Svečana sala Exclusive u Šidu, koja se nalazi u sklopu kompleksa kompanije Aropapuk, prima do 200 gostiju. Prostrani podijum za igru i odlična klimatizacija omogućuje pravi provod svim gostima.

Dekoracija prostora kao nezaboravni vizuelni doživljaj svakog venčanja

Već na samom ulazu u restoran, vizuelni doživljaj venčanja mora da privuče pažnju. Počev od luksuznog enterijera, preko diskretnog osvetljenja pa do besprekorno ukrašenih stolova. Svi ovi elementi moraju biti u savršenom skladu kako bi doneli dozu elegancije i sofisticiranosti čitavoj svečanosti.

Većina restorana polazi od bele boje, jer je ona najbolja osnova za svaku dekoraciju. Čak i jednostavnim ukrasima i nezaobilaznim cvetnim aranžmanima svaki prostor pretvorićete u bajku. Inspiraciju za dekoraciju možete pronaći na internetu. Ako odluku ne možete sami da donesete tu je tim stručnjaka koji će vaše želje pretvoriti u stvarnost.

Venčanja

Ukoliko odlučite da svoje venčanje proslavite u ekskluzivnoj sali Agropapuk nećete morati da brinete o dodatnom “ulepšavanju”. Prelepi moderni dizajn sa nežnim tonovima i romantičnim detaljima nikog ne ostavlja ravnodušnim. Dok, najsavremeniju LED i RGB rasvetu u boji možete prilagoditi temi koju ste izabrali.

Ne zaboravite da meni za venčanja igra važnu ulogu!

Meni je jedan od bitnih detalja venčanja. Ponuda mora biti raznovrsna i originalna, jer, ne zaboravite, ukusi su različiti!

Venčanja

Proslave u svečanoj sali, uglavnom, nude pripremljene menije i ketering usluge, čija cena zavisi od vašeg izbora. Većina mladenaca se odlučuje za tradicionalni jelovnik koji obuhvata meze kao predjelo, supe i sarme, dok za glavno jelo tu su specijaliteti sa roštilja i vrhunski biftek.

Ipak, pojedini parovi žele da izađu iz klasične forme, te radije biraju švedski sto koji mogu vrlo lako da prilagode svojim zahtevima i budžetu.

Svečana sala Agropapuk sa profesionalnim osobljem i menijem u kojem dominira kvalitetno meso garantuje magične trenutke za vaše venčanje.

 

Please follow and like us:

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

1 Comment

Ostavite komentar