Pariska šnicla – Ukusan obrok za svaku priliku
Pariska šnicla je omiljeno jelo svih gurmana, koje osvaja na prvi zalogaj.
Domaće meso je uvek dobar izbor za pripremu najraznovrsnijih jela, pa ovo važi i kada su u pitanju najukusnije šnicle. Uz našu pomoć, uspećete da napravite obroke baš po vašoj želji, jer su mogućnosti zaista neograničene.
Agropapuk vam u ovom blogu otkriva čaroliju pripreme savršenog obroka za vas i vašu porodicu, a osnova za to je kvalitetno meso.
Pariska šnicla – Ukusna, a zdrava
Nema sumnje da je pariska šnicla savršeno jelo, jer je poznato da je crveno meso bogato proteinima.
Unos prave količine proteina je neophodan za zdravu ishranu, a meso je odličan izvor belančevina. Protein vam pomaže da izgradite mišiće za održavanje zdravog metabolizma, a konzumiranje hrane koja je bogata belančevinama može vam pomoći da se osećate sito duži vremenski period. Samim tim, unosićete malo kalorija i ostati u savršenoj formi, što je naročito bitno u letnjem periodu.
Meso je neophodno vašem organizmu, iako se u poslednje vreme neki ljudi okreću drugačijem stilu života. Jedna od najvećih zamki vegetarijanske i veganske ishrane je stvarna opasnost od oslabljenog imunološkog sistema. Da bi vaše telo stvorilo antitela koja su mu potrebna da bi se sprečila od bolesti, potrebna mu je bogata mešavina aminokiselina.
Jedenje nekoliko različitih vrsta mesa nekoliko puta nedeljno obezbediće vašem imunološkom sistemu cink, selen i omega-3 masne kiseline koje su mu potrebne za normalno obavljanje raznih funkcija. Konačno, konzumiranje mesa može sprečiti bolest i smanjiti vreme oporavka kada se razbolite.
I crveno i belo meso blagotvorno deluju na vaše zdravlje, a najbolje je da redovno unosite i jedno i drugo, kako biste vašem organizmu pružili sve što mu je potrebno. Ishrana uvek treba da bude izbalansirana jer se jedino tako mogu zadovoljiti dnevne potrebe za najbitnijim nutritijentima.
Pariska šnicla – Jednostavan recept za savršen užitak
Parisku šniclu je veoma lako napraviti, a Agropapuk vam u ovom blogu otkriva jednostavan recept, koji vodi do savršeno pripremljenog jela. Potrebni su vam sledeći sastojci:
- 500 g svinjskog mesa, od buta;
- 4 jaja;
- Začini (vegeta, so);
- 200 ml mleka;
- Brašno;
- Ulje.
Meso prethodno iseći u šnicle. Nakon toga ih oprati i izlupati čekićem za meso. Dodati vegetu a nakon toga šnicle preliti mlekom, i ostaviti da odstoje neko vreme.
U međuvremenu, umutiti jaja i posoliti. Zagrejati ulje u tiganju, a šnicle uvaljati u brašno i jaja. Staviti u tiganj sa ugrejanim uljem, i pržiti na srednjoj temperaturi. Kada meso porumeni, okrenuti na drugu stranu. Poželjno je da se šnicle stave na salvete, kako bi se upio višak masnoće.
Dodajte tome salatu po vašem izboru, i to je sve što vam je potrebno za savršeno ukusne šnicle!
Agropapuk – Sinonim za kvalitetno meso
Meso je glavni izvor proteina, i zato nam je potrebno u optimalnim količinama. Međutim, nije svejedno gde ga kupujete i kome ćete pokloniti svoje poverenje, jer često možete naići na meso sumnjivog kvaliteta. Međutim, ne i kod nas.
Agropapuk je oduvek važio za proverenu kompaniju od poverenja. U našoj bogatoj ponudi ćete uvek naći najbolje meso za vašu trpezu, najukusnije kobasice i kulen, mlado sveže meso i još mnogo toga.
Posetite Agropapuk i osetite čaroliju ukusa koju naši mesni proizvodi donose!
Agropapuk
Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora, Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom Naša Kuća Mesa.
Budimo u kontaktu
Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.
- 07/08/2019
- Uncategorized