Agropapuk na Sajmu poljoprivrede “Zlatna jesen” u Moskvi

Please follow and like us:

Jedan od najpoznatijih i vodećih svetskih sajmova poljoprivrede u Rusiji “Zlatna jesen” održan je ove godine u glavnom gradu ove zemlje. Ova manifestacija trajala je u periodu od 9. do 12. oktobra. Kompanija Agropapuk na Sajmu poljoprivrede u Moskvi, između ostalih, predstavila je i svoje proizvode.

agropapuk na sajmu poljoprivrede u moskvi agropapuk 2

 

Inače, Srbija je ove godine po prvi put dobila status države partnera na ovom sajmu. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizovalo je nastup srpskih privrednika.

Agropapuk na Sajmu poljoprivrede “Zlatna jesen” u Moskvi – “Velika čast”

Srpsku delegaciju na Sajmu poljoprivrede “Zlatna jesen” predvodio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović. On je istakao da je Srbiji pripala velika čast da bude učesnica ovog sajma. Razlog, kako kaže, leži u tome što se na tržištu Ruske Federacije nalazi ogromna količina srpskih prozivoda. Prema njegovim rečima, Srbija izvozi značajnu količinu poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. Njegov iznos samo prošle godine bio je u vrednosti od oko 350 miliona dolara.

srpski izlagači

 

Sajam “Zlatna jesen” u Moskvi posetio je i predsednik ruske vlade Dmitrij Medvedev. On je, zajedno sa Nedimovićem, obišao i srpski štand na kojem su se predstavile osam kompanija izlagača iz naše zemlje. To su Agropapuk, Premijer rakija, Agroeksim, Zlatiborac, Karneks, Sirmium Fruit, PDM Agro-Fruit i ZZ Evro-Kalem-Trade.

agropapuk na sajmu poljoprivrede u moskvi agropapuk 3

Na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede “Zlatna jesen” učestvovalo je više od 1.800 kompanija izlagača iz šezdeset ruskih regiona, kao i iz petnaest država sveta. Treba istaći da je “Zlatna jesen” jedan od vodećih i najvećih planetarnih sajmova poljoprivrede koji se održava u Rusiji. Ova manifestacija ima tradiciju dugu dvadeset godina i održava se na izložbenom prostoru VDNH u Moskvi. Inače, Sajam poljoprivrede “Zlatna jesen” u Moskvi, dvadeset i prvom po redu, obišlo je više od 300.000 posetilaca.

Agropapuk – Kvalitet proizvoda na prvom mestu

Agropapuk na Sajmu poljoprivrede u Moskvi imao je zadovoljstvo i privilegiju da prezentuje svoje proizvode koje je Ruska Federacija prepoznala zbog vrhunskog kvaliteta. Ministar Nedimović naglasio je da Srbiju ove godine čekaju izmene sporazuma o slobodnoj trgovini sa Rusijom, ali i sa drugim članicama Evroazijske unije. Ovaj podatak je od velikog značaja za kompaniju Agropapuk. Naime, ove izmene će, prema Nedimovićevim rečima, omogućiti da pojedini mesni proizvodi, kao što je prerađeno svinjsko meso, stižu bez carina na ova tržišta.

agropapuk na sajmu poljoprivrede u moskvi agropapuk 4

Zahvaljujući znanju, profesionalizmu, tradiciji dugoj skoro dve decenije, i konstantnoj modernizaciji, Agropapuk prepoznat je kao jedan od lidera u proizvodnji mesnih namirnica. Svakodnevnim praćenjem svetskih trendova u lancu proizvodnje i snabdevanju svežeg mesa i mesnih prozivoda, uspeli smo da postanemo sinonim za kvalitet. Kod nas možete pronaći samo najkvalitetnije meso. U ponudi, između ostalog, imamo najukusnije domaće meso koje je stvoreno za pripremu vaših omiljenih obroka za svaku priliku.

Bez obzira da li vam je potrebno meso za ćevape, roštilj, ukusne bifteke, bečku šniclu ili bilo koji drugi mesni obrok – mi smo tu za vas. Bogatim i najkvalitetnijim izborom mesnih namirnica potrudićemo se da nam se uvek iznova vraćate, jer je zadovoljstvo naših kupaca prioritet. U ponudi imamo i selekciju najraznovrsnijih suhomesnatih proizvoda koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Izaberite samo najbolje meso na vašoj trpezi. Izaberite Agropapuk – kompaniju od poverenja

Please follow and like us:

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

Ostavite komentar