Sočne krmenadle

No Comments
Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

Sočne krmenadle od najsvežijeg mesa su jelo koje osvaja na prvi zalogaj. Bilo da želite da iznenadite svoju porodicu povodom nekog posebnog događaja ili vam ponestaje ideja za sledeći nedeljni ručak, ovo je izbor sa kojim nećete pogrešiti.

Agropapuk vam otkriva sve čari srpske kuhinje, koja se dobrim delom zasniva na najboljem kvalitetu domaćeg mesa. U ovom blogu vam otkrivamo kako da napravite najsočnije krmenadle koje donose pravu senzaciju ukusa.

Sočne krmenadle -1-

Zašto su sočne krmenadle idealan obrok?

Sočne krmenadle imaju posebno mesto u tradicionalnoj srpskoj kuhinji, a za to postoji dobar razlog.

Svinjetina je po mnogima najukusnije meso na tržištu. Nudi vam neograničene mogućnosti pripreme, a savršeno se kombinuje i sa žitaricama i povrćem. Svinjsko meso je puno proteina i savršeno je jelo kada treba da se napravi kompletan obrok na brzinu.

Krmenadle ne samo što su neodoljivo ukusne, one su takođe i zdrave i odličan su način da u svoju ishranu uključite nemasni protein. Svinjetina sadrži mnogo proteina, malo kalorija i malo ugljenih hidrata, cink, gvožđe, kalijum i brojne vitamine. Zbog toga su biftek i krmenadle nešto što je poželjno pripremiti makar jednom nedeljno, jer je najzdravije meso veoma neophodno vašem organizmu.

Sočne krmenadle – Recept

Ovim pečenim krmenadlama potrebno je samo nekoliko začina da bi bile sočne, mekane i punog ukusa. Pritom, veoma su jednostavne za pripremu. Ako niste ranije imali prilike da napravite savršene krmenadle sada je pravi trenutak.

Potrebno vam je sledeće:

  • Krmenadle
  • Marinada
  • Maslinovo ulje
  • So, biber
  • Prilog po želji (na primer, krompirići).

Krmenadle ostavite da odstoje u marinadi. Poželjno je da to bude minimum petnaest minuta. Još je bolje da bude duže, na primer par sati.

Nakon toga, uklonite višak maramicom, prelijte ih maslinovim uljem i dodajte so, biber i ostale začine po želji. Krmenadle stavite u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni.

Okrenite meso nakon tri minuta, a zatim ga ostavite da se peče, ali ne više od deset minuta.

Ukoliko ih pripremate sa krompirom, ubacite ga pre krmenadli a njih dodajte desetak minuta pre nego što su krompirići gotovi.

Kada su krmenadle gotove, poređajte ih na tanjir a preko stavite aluminijsku foliju. Nakon pet minuta je skinite i uživajte u najukusnijim zalogajima!

Sočne krmenadle-2-

Agropapuk – Pravo mesto za dobru kupovinu

Mlado meso i mesni proizvodi su nešto što je potrebno imati na svojoj trpezi. Bilo da je u pitanju pripremanje ukusnih jela, poput pilećeg paprikaša, pariske šnicle ili punjenih paprika ili uživanje u selekciji suhomesnatih proizvoda, nije svejedno gde kupujete.

U Agropapuku uvek možete naći meso najboljeg kvaliteta, bilo da je u pitanju crveno ili belo meso. Poznate su zdravstvene prednosti konzumiranja mesa, a jedino domaće meso je zaista pouzdan izbor sa kojim nema greške.

Naše meso stiže sa domaćih farmi i ispunjava sve kriterijume koji se tiču kontrole kvaliteta. Ukoliko izaberete nas, uvek možete biti sigurni da ćete uživati u sočnim, ukusnim zalogajima najboljeg mesa.

Agropapuk je najbolji izbor za vašu kupovinu, jer stavljamo kvalitet mesa i zadovoljstvo naših kupaca na prvo mesto.

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Agropapuk

Proizvodi Agropapuka dostupni su i preko sopstvene maloprodajne mreže koju čini trenutno 42 maloprodajna objekata, zastupljenih na tržištu Kukujevaca, Šida, Sremske Mitrovice, Bogatica, Badovinaca, Radinaca, Šapca, Mačvanskog Prnjavora,  Rume i Beograd. Krajnjem potrošaču maloprodajni objekti Agropapuka poznati su pod brendom  Naša Kuća Mesa.

Budimo u kontaktu

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku i mi ćemo vam u najskorijem roku odgovoriti.

Poslednje sa našeg bloga

No Comments

Ostavite komentar